Avem grija ca masina ta sa fie mereu in siguranta

Siguranta masinii este garantata prin pastrarea acesteia in parcul Amanetul Auto pe intreaga durata a contractului. Mai mult, suntem singura firma care detine garaje si va ofera posibilitatea de a va seta propriul cifru la garaj. Daca nu aveti incredere in noi, camerele de supraveghere monitorizeaza parcul auto 24/24, 7 zile pe saptamana, iar dumneavoastra aveti acces non stop si puteti urmari camerele video folosind un browser pe internet sau o aplicatie pe telefon. Siguranta autoturismului dumneavoastra este garantata de paza zi si noapte, cat si de interventia rapida a firmelor de securitate. . Iar daca doresti sa vinzi masina si sa o arati unui potential cumparator, noi iti punem la dispozitie parcul auto pentru prezentare.

STANDARDELE DE SIGURANTA

FOTOGRAFIERE IN DETALIU

Se fotografiaza interiorul si exteriorul autoturismului in prezenta proprietarului autoturismului si a unui reprezentant AmanetulAuto.

MASINA NU SE MISCA

La predare, se noteaza kilometrajul de pe bordul masinii, pentru a te asigura ca autovehiculul nu s-a deplasat de la momentul incredintarii.

MONITORIZARE VIDEO

Camerele de supraveghere sunt instalate astfel incat sa monitorizeze permanent toate masinile din parcarea AmanetulAuto.

SIGILARE

Dupa ce masina este fotografiata, autoturismul se sigilieaza in parcul auto supravegheat permanent.

LIVE STREAM

Dupa ce semnezi contractul cu AmanetulAuto, primesti date de acces pentru a-ti vedea masina, daca nu doresti sa te deplasezi pana la parcul auto.

ACCES USOR

Poti veni oricand sa verifici masina. De asemenea, daca doresti sa o vinzi, poti prezenta masina potentialului cumparator in parcul nostru auto.